زمان بارگزاری این صفحه: 8:11 AM UTC

افزایش تولید مرغ سبز در استان گیلان

تولید مرغ سبز یا بدون آنتی بیوتیک در گیلان افزایش یافته است.

افزایش تولید مرغ سبز در استان گیلان

پایگاه تحلیلی خبری صدای گیلان (sedayegilan.ir)؛

تولید مرغ سبز یا بدون آنتی بیوتیک در گیلان افزایش یافته است.

 

مدیر کل دامپزشکی گیلان امروز با اعلام این خبر گفت:در فروردین ماه امسال ۱۰۲هزار و ۹۶۸قطعه معادل ۱۹۳تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در گیلان تولید شد که ۴۷درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

 

سهراب عاقبتی افزود:این مرغ ها در ۲۸واحد مرغداری تولید شد.

 

وی ارزش مرغ های بدون آنتی بیوتیک تولید شده در فروردین امسال را یک میلیاردو ۳۹۰میلیون ریال اعلام کرد.

 

تولید مرغ سبز یا بدون آنتی بیوتیک در گیلان از ۵سال پیش آغاز شد.

 

گیلان بعد از گلستان ومازندران با تولید سالانه هزار و۸۰۰ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک سومین استان تولید کننده این محصول در کشور است.

 

در تولید مرغ سبز از هیچ گونه نهاده شیمیایی استفاده نمی شود.

 

شرایط پرورش وقرنطینه این گونه مرغ بسیارسخت ترو شدیدتر از مرغ های معمولی است.

 

قیمت هر کیلو مرغ سبز در بازارهای گیلان حدود ۱۵هزار تا۲۰هزارریال گران تر از مرغ های معمولی است./واحد مرکز خبر

مطالب بیشتر؛

کلیدواژه ها: ، ، ، ، ، ، ،






عناوین ویژه